Vanzare apartament 4 camere Central Otopeni

100 m2, P/2, an constructie: 1988

88.000 € (negociabil) TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,273 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

OTOPENI , SUPRAFATA = 100 MP + 55MP TERASA EXTERIOARA ,20 MP BOXA SUBSOL, proprietar, apartament spatios ,decomandat, parter/2 living open-space + 3camere, bucatarie, 2bai, constructie1988, complet renovat- reconditionat iunie 2011, finisaje de calitate(instalatii noi, centrala, calorifere,  parchet, tamplarie PVC termopan, usi interior venghe, gresie, faianta, usa metalica).Se pot proiecta mai multe intrari si poate avea destinatia de  SPATIU COMERCIAL sau SEDIU SOCIETATE,SALON,BIROU etc. Zona civilizata in centrul  Otopeni  la 5 km. de Pta. Presei Libere.

Detalii imobil apartament 4 camere Central Otopeni

Pret/m2 880,00 €
Camere 4
Strada Floare de Cais nr. 9.
Suprafata 100 m2
Etaj P/2
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 55
Stare proprietate noua
An constructie 1988
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul este la 15 min. de Pta Presei Libere in centrul orasului Otopeni intro zona foarte civilizata si linistita in apropierea scolii,  liceului teoretic ,,Ioan Petrus" , a primariei, pietei agroalimentare, parcului precum si a numeroase sedii bancare , sali de sport, magazine, restaurante etc. Centrele comerciale de la Baneasa Shoping City ,Carrefour, Metro,Sellgros se afla la 10 min. de mers cu auto.Linii numeroase de RATB si Maxi-Taxi asigura transportul inspre si din Bucuresti.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..