Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament doua camere in Breaza, jud. Prahova, zona centrala, pi

51 m2, 2/3, an constructie: 1985

45.000 €

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2019
Rata credit de la 937 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament doua camere in Breaza, jud. Prahova, zona centrala, piata, ansamblu rezidential de lux, trei nivele, 9 apartamente in bloc gen vila, circa 60mp, decomandat, hol mare cu doua camere, bucatarie, camara, debara, baie, balcon, B-dul Eroilor Nr. 1, etaj 2 din trei. Rog seriozitate. Zugravit, tapetat, lambriuri, nemobilat. Contor individual gaze doua focuri, pt aragaz si centrala pe gaze. Instalatii apa individuale. Necesita instalare centrala, termopane si eventual parchet. Sau schimb cu apartament in Bucuresti.

Detalii imobil Vand apartament doua camere in Breaza, jud. Prahova, zona centrala, pi

Camere 2
Strada Eroilor
Suprafata 51 m2
Etaj 2/3
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1985
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..