Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila si teren Breaza, posibilitate pensiune

770 m2, D+P+2E+M, an constructie: 2004

295.000 €

Ultima actualizare: 29 Ianuarie 2018
Rata credit de la 5,975 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand proprietate situata in Breaza, valea Prahovei, utilizabila si ca pensiune; pozitie si priveliste deosebite; 3000 mp; vila 1 compusa din D+P+E+M - 8 camere cu grup sanitar propriu, living cu bucatarie deschisa, terase, sala sport, sauna, bucatarie si subsol tehnic; si vila 2 cu D+P+M - 6 camere cu grupuri sanitare proprii, bucatarie; 8 locuri parcare, 2 gratare, foisor, teren tenis, semiteren baschet; pomi fructiferi. Utilitati: gaze, centrale termice, apa curenta, tensiune electrica trifazata, statie epurare si racord canalizare in curs de finalizare, internet, TV cablu, sisteme de supraveghere video. Pret promotional: 295000 euro.

Mai multe imagini aici: https://www.youtube.com/watch?v=2m5In7JVyV0&feature=youtu.be

Contact: Irina Stanila, proprietar, tel. 0740842036

Detalii imobil Vila si teren Breaza, posibilitate pensiune

Camere 14
Strada Talii
Suprafata 770 m2
Structura D+P+2E+M
Bai 14
Suprafata teren 2880 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2004
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..