Teren intravilan construibil Nicolae Labis

Zona Tractorul, Brasov vezi harta

110.000 €

Ultima actualizare: 11 Iulie 2020

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 692187

* campuri obligatorii

Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren intravilan , situat in Brasov, pe Str. Nicolae Labis, in cartierul Tractorul .Suprafata terenului este de 1000mp, cu deschidere stradala de 26,17 ml si o adancime de 38,24 ml.Accesul la teren se realizeaza din strada Nicolae Labis, pe partea stanga, dupa proiectul in dezvolatre Maurer Residence.Destinatia terenului stabilita prin documentatiile de urbanism este de subzona mixta situata in afara limitelor zonei protejate, cu cladiri avand regim de construire continuu sau discontinuu si inaltimi maxime de pana la P+14-15 E .Pentru aceasta zona se afla in derulare intocmirea unui PUZ .Conform PUG, procentul de ocupare al terenului este de 60% pentru constructii de tip P+E+M, de 35% pentru cladiri P+8E-10E si de maxim 20% pentru constructii de P+14E-15E .Pentru constructii de tip P+8E-10E , CUT-ul maxim este de 4,2 , iar pentru cladiri de tip P+14E-15 E, CUT-ul maxim este de 4,4, suprafata minima de teren fiind de 3000 mp si deschidere de 50 ml.In vederea obtinerii parametrilor urbanistici mentionati conform certificatului de urbanism, amplasarea constructiei necesita intocmirea unei documentatii PUZ, insotita de studii de insorire, studii de impact precum curentii de aer si coridoare de vant, si este conditionata de indeplinirea prevederilor HCL nr. 276/30.05.2018, de reglementari juridice si tehnice cu privire la infrastructura stradala cuprinsa in documentatiile de urbanism .Utilitatile ( apa, gaz, curent, canalizare) sunt la strada Nicolae Labis si la constructiile invecinate.Pret vanzare : 110 Euro/mp .Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.


Detalii imobil Teren intravilan construibil Nicolae Labis

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 1000 m2
Certificat urbanism DA
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Aura Popa

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Octombrie 2019

Vechime: 22 ani, 7 luni

START IMOB

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Noiembrie 2014
  • Vechime: 22 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 4
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..