Vanzare teren

Zona Tractorul, Brasov vezi harta

120.810 €

Ultima actualizare: 1 August 2020

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 708916

* campuri obligatorii

Compania RE/MAX Central va ofera in vederea achizitiei in sistem de reprezentare exclusiva si comision 0% din partea cumparatorului un teren in suprafata de 8054mp ce se poate extinde pana la 24283mp situat in intravilanul mun Brasov, , str Vasile Goldis, in imediata vecinatate a sediului Jandarmeriei Brasov si Centura ocolitoare a Brasovului. In varianta extinderii suprafetei pana la 24283mp vom avea un front stradal de 103m.Terenul se afla in vecinatatea PUZ-urilor aprobate Tractoru VII si VIII, avand destinatia conform PUG Brasov de mica industrie si prestari servicii, depozite. Destinatia poate fi schimbata in zona de locuinte prin intocmirea si aprobarea unui PUZ.Aproprierea fata de zona cu cea mai puternica dezvoltare imobiliara din Brasov (Tractoru-Coresi) il face o varianta investitionala buna pe termen mediu.Pret 15 EURO/mpInvitam colegii la colaborare si garantam un comision de colaborare, agentului/agentiei care identifica un cumparator.
Daca oferta prezinta interes ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de email afisate.Daniel Vasilescu 0722-820.684
daniel.vasilescu@remax.ro


Detalii imobil teren

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 8054 m2
Intabulare DA
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Daniel Vasilescu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Octombrie 2018

Vechime: 2 ani, 8 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 13 ani, 8 luni
  • Numar agenti: 17
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..