Teren dezvoltare imobiliara pozitie unica, 13 Decembrie, Tractorul

Zona Tractorul, Brasov vezi harta

1.500.000 € + TVA

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 680959

* campuri obligatorii

RE/MAX Central va propune spre vanzare poate ultimul teren cu expunere la strada 13 Decembrie, vis a vis de Coresi Shopping Resort, in cartierul Tractorul.Zona in care se afla proprietatea este una care din punc de vedere al dezvoltarilor imobiliare a explodat in ultimii ani, aici dezvoltandu-se atat proiecte rezidentiale importante cat si centre comerciale , cladiri de birouri, spatii comerciale.Terenul are o forma regulata, cu deschidere la doua strazi asfaltate, B_dul 13 Decembrie si strada Stefan Baciu, beneficiaza de vizibilitate maxima, fiind foarte aproape de giratoriul din intersectia 13 Decembrie cu Strada Zaharia Stancu. Deschiderile stradale sunt de 32 m respectiv 29 m.Din punct de vedere urbanistic terenul are PUZ in vigoare, avand destinatia ZL3- zona de locuinte colective, birouri si spatii comerciale la parter, CUT 4 si POT de 35% cu posibilitatea ocuparii a maxim 60% din suprafata terenului pentru parter si etaj1. Regimul maxim de inaltime 2S+P+8+R.Recomandam aceasta proprietate atat pentru constructie de blocuri de locuinte, cu spatii comerciale si birouri la etajele inferioare, cat si pentru o dezvoltare de centru comercial, supermarket, birouri, hotel etc.Dispunem de toate documentele proprietatii, planuri cadastrale, certificat de urbanism, etc, pe care vi le putem pune la dispozitie pentru o analiza amanuntita.Daca oferta prezinta interes ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de email afisate.Florin Ciche 0742874795
florin.ciche@remax.ro


Detalii imobil Teren dezvoltare imobiliara pozitie unica, 13 Decembrie, Tractorul

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 4676 m2
Certificat urbanism DA
Intabulare DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Coresi Shopping Center, Urban Residence , Maurer Residence, ansambluri rezidentiale noi, benzinarie, etc

Florin Ciche

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Iulie 2016

Vechime: 4 ani, 9 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 12 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 17
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..