Teren 2877 mp, pe centura Brasov

Zona Sud-Est, Brasov vezi harta

112.203 €

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 725755

* campuri obligatorii

Agentia REMAX FUNIMOB va propune spre vanzare, in regim de reprezentare exclusiva, cu comision 0% din partea cumparatorului:Teren situat pe centura Brasov, mai precis pe decelerarea catre Tg. Mures, in apropiere de benzinaria OMV, suprafata de 2877 mp, cu front de 50 m. Terenul detine autorizatie de constructie de imprejmuire si acces, fiind singurul teren de pe ocolitoarea cu regim de autoband, care are acces direct pe ocolitoare. Datorita faptului ca ocolitoarea s-a ridicat fata de nivelul solului cu circa 2 m, am adaugat umplutura care a fost asezata si compactata din 50 in 50 cm, ajungandu-se astfel la nivelul ocolitoarei, cat si a OMV-ului. Au fost puse tuburi de colectare a apelor pluviale pe tot frontul stradal. Va atasam documentele doveditoare de amplasament, poze, autorizatii, CF si certificat urbanism. Utilitati: apa, canalizare, curent la 50 m.Va multumim si va stam la dispozitie cu detalii suplimentare despre acest teren.


Detalii imobil Teren 2877 mp, pe centura Brasov

Suprafata 2877 m2
Intabulare DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Adrian Frincu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Octombrie 2016

Vechime: 5 ani, o luna

RE/MAX Funimob

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 14 Septembrie 2016
  • Vechime: 5 ani, o luna
  • Numar agenti: 20
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale si spatii birouri de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..