Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Oportunitate investitie teren 5500 mp Poiana Aviatorilor

Zona Poiana Brasov, Brasov vezi harta

165.000 €

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 708318

* campuri obligatorii

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren intravilan , pretabil constructii turistice (vile, pensiuni si hoteluri) , situat in Poiana Brasov, pe str Stanii, zona Valea Sticlariei si Poiana Aviatorilor .Accesul se realizeaza facil din drum asfaltat de pe DN 1E, drumul care leaga Poiana Brasov de Rasnov .Suprafata terenului este de 5500mp, cu deschidere de 27 ml la drumul care duce spre Stana Turistica .Destinatia terenului stabilita prin documentatia de urbanism este partial Zb2 - zona constructii turistice (vile,pensiuni si hoteluri), amplasate izolat sau cuplate, cu POT de 25% si CUT – 1 si regim de inaltime de D+P+2+M, partial ZV (zona verde)si partial V6 –subzona padurilor de agreement .Se admite constructie hotel sub conditionarea unei parcele minime de teren de 2000 mp si acces carosabil facil.Utilitatile sunt langa teren si la constructiile invecinate ( apa, curent, canalizare) .Vecinatati : Poiana Cristianului, Poiana Aviatorilor, Top Mountain, Pensiunea Unik , Cabana Oltul, etc .Pret vanzare : 30 Euro/mp (165000 Euro)Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.


Detalii imobil Oportunitate investitie teren 5500 mp Poiana Aviatorilor

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 5500 m2
Canalizare canal
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

STARTIMOB Romania

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Octombrie 2019

Vechime: 23 ani, 4 luni

STARTIMOB Romania

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Noiembrie 2014
  • Vechime: 23 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..