Teren Poiana Brasov cu proiect si autorizatie construire vila

Zona Poiana Brasov, Brasov vezi harta

235.000 €

Ultima actualizare: 27 Februarie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 718873

* campuri obligatorii

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren intravilan, pretabil constructii turistice situat in Poiana Brasov, pe str. Poiana lui Stechil, in vecinatatea Complexului Casa Viorel si a Vilelor de Aur.Suprafata terenului este de 879 mp, imprejmuit partial prin gard de lemn cu fundatie din beton si gard din plasa de sarma, cu deschidere stradala asfaltata de 30,71 ml la drumul care duce spre Casa Dracula .Destinatia terenului stabilita prin documentatia de urbanism si autorizatia de construire este pentru constructie vila cazare si servicii, cu POT de 25% si CUT – 0,75 si regim de inaltime de D+P+E1+M, cu o amprenta la sol de 155 mp si o arie desfasurata de 371 mp.Utilitatile sunt langa teren si la constructiile invecinate ( apa, curent, gaz si canalizare) iar documentatia si avizele pentru utilitati sunt in curs spre aprobare definitiva.Terenul are un amplasament de exceptie si dispune de extras de carte funciara cu numar cadastral, documentatie topografica, certificat de urbanism, proiect si autorizatie de construire.Datorita pozitionarii excelente si accesului rapid catre toate punctele de interes, terenul este ideal atat pentru investitie, dezvoltare imobiliara sau pentru constructie rezidentiala proprie.Vecinatati : Complex Casa Viorel, Casa Dracula, Vilele de Aur, Hotel Tirol. Hotel Miraj, Complex Montan, Complex Ruia, etcPret vanzare teren cu autorizatie construire: 235.000 EuroPentru detalii suplimentare despre teren, ne puteti contacta la nr de telefon : 0733.092.093 , persoana de contact -Aura Popa , sau pe email: aura.popa@startimob.ro .


Detalii imobil Teren Poiana Brasov cu proiect si autorizatie construire vila

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 879 m2
Certificat urbanism DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

STARTIMOB Romania

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Octombrie 2019

Vechime: 23 ani, 3 luni

START IMOB

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Noiembrie 2014
  • Vechime: 23 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..