Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Teren intravilan zona industriala Schaeffler Romania

Zona Periferie, Brasov vezi harta

207.000 €

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 723046

* campuri obligatorii

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren cu o suprafata de 11500 mp situat vizavi de Schaeffler Romania .Terenul are acces facil din DN73-Sos. Cristianului, pe strada Stejarului si acces lateral din str. Cucului, pe langa Avicola Brasov, dispune de un front stradal de 47,5 ml, iar utilitatile sunt in zona si la constructiile invecinate (apa, gaz, canalizare si electricitate) .Terenul se afla in intravilanul Mun. Brasov, necesita intocmire PUZ, iar destinatia acestuia este pentru constructii industriale de tip productie, logistica si depozitare si prestari servicii .Certificatul de urbanism este in curs de aprobare iar indicii urbani estimati sunt : POT de 60 % si CUT – 1, regim de inaltime P+2E .Vecinatati : Schaeffler Romania, Madinger, Avicola Brasov, RoMetal- Union Otel, Lustic, Total Lubrifin, Purmo, Amigo, Transberg, Aateq, Hutchinson, Farmexpert, ApexHeat, Duvenbeck, etcPret vanzare : 207000 Euro (18 Euro/mp) .Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.


Detalii imobil Teren intravilan zona industriala Schaeffler Romania

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 11500 m2
Canalizare canal
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

STARTIMOB Romania

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Octombrie 2019

Vechime: 23 ani, 4 luni

STARTIMOB Romania

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Noiembrie 2014
  • Vechime: 23 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..