Acest anunt nu mai este activ

Teren intravilan construibil zona Spitalului Judetean

Zona Judetean, Brasov vezi harta

215.000 €

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 727704

* campuri obligatorii

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului , un teren intravilan construibil amplasat in zona Spitalului Judetean, pe str. General Eremia Grigorescu .Terenul este situat intre case, este imprejmuit, are o suprafata de 720 mp in CF si suprafata masurata de 704 mp conform ridicarii topografice, cu o deschidere de 16,95 ml la str. General Eremia Grigorescu.Proprietatea dispune de acces auto, toate utilitatile in zona si la constructiile invecinate ( apa, gaz, canalizare, electricitate) .Conform planului urbanistic zonal terenul se afla in zona M3 unde se pot construi cladiri rezidentiale sau cu destinatie comert -servicii (birouri, clinica, showroom-uri), cu regim de construire continuu sau discontinuu :
- cladiri individuale tip P+2E+M pentru care POT-ul este de 40%, cu urmatorii parametrii urbanistici : CUT DE 0,8 pentru cladiri de tip P+E, CUT de 1,2 pentru cladiri P+2E, CUT maxim de 1,60 pentru case P+3E.
- locuinte colective sau pensiune cu POT de 35% , CUT 1,05 pentru cladiri de tip P+2E si CUT maxim 1,40 pentru cladiri de tip P+3E .Pret vanzare : 215.000 Euro .Detalii la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.


Detalii imobil Teren intravilan construibil zona Spitalului Judetean

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 704 m2
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..