Teren 17,400mp Brasov / Calea Feldioarei

Zona Grivitei, Brasov vezi harta

696.000 € + TVA

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 668581

* campuri obligatorii

RE/MAX Central propune la vanzare un teren in Brasov, pe Calea Feldioarei, iesirea din Brasov spre Sighisoara, imediat dupa intersectia cu Soseaua Ocolitoare a orasului.Zona unde se afla proprietatea este una mixta, cu destinatie comerciala si industriala,birouri, spatii de showroom, reprezentante, productie, logistica si depozitare, benzinarie, service auto, hoteluri si pensiuni, spatii de cazare etc.Proprietatea se afla in zona cu PUZ aprobat, se poate autoriza direct o viitoare constructie avand ca destinatie cele enumerate mai sus.Din punct de vedere al aceesului acesta se poate face direct din Calea Feldioarei unde avem prezente si toate utilitatile: curent, gaz, apa/canal, internet/telefonie.exista si o propunere de parcelare in trei loturi de aproximativ 5000 mp fiecare la care se adauga evident cota de drum necesara fiecaruia.Pentru mai multe informatii sau eventuale vizionari ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de email afisate


Detalii imobil Teren 17,400mp Brasov / Calea Feldioarei

Suprafata 17400 m2
Intabulare DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Ocolitoarea Brasovului, Vodafone, MOl, Cavilas, Scania, etc.

Florin Ciche

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Iulie 2016

Vechime: 4 ani, 9 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 12 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 18
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..