Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare teren cu suprafata de 45.550 mp, Bld. Grivitei, Brasov.

Zona Grivitei, Brasov vezi harta

3.370.700 € + TVA

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 363147

* campuri obligatorii

RE/MAX Central propune spre vanzare teren cu suprafata de 45500 mp, situat pe Bulevardul Grivitei, intre Dedeman si Black Sea Suppliers. Terenul este situat intre 2 magazine mari de bricolaj, cu front stradal de 102 ml la Bld. Grivitei.
Toate utilitatile: gaz, curent, apa, sunt la limita de proprietate. Terenul are un potential imens, putand fi utilizat pentru constructii industriale (supermarket sau showroom/depozit) avand in vedere potentialul zonei .
Terenul nu este grevat de nici o sarcina si beneficiaza de un Cerificat de Urbanism cu POT=50%, regim de inaltime 15m iar CUT=2,5 si CUT Vol max=5,9.
Zona in care este amplasat terenul este considerata ca fiind una comerciala in cadrul localitatii. Amplasamentul este preponderent format din spatii comerciale si industriale. Accesul la proprietate se face direct din D.N.13.RE/MAX Central proposes for sale land with area of 45500 sqm, situated along the Grivitei, between Dedeman and Black Sea Suppliers. The plot has the opening of 102 ml at Bld. Grivitei.
All utilities: gas, electricity, water, are at the limit of ownership. The land has a huge potential and can be used for industrial buildings (supermarkets or showroom/ deposit) in view of the potential of the area .
The land is not entitled to any charge and benefit from a certificate of Urbanism POT=50%, Height regime of 15m, CUT=2.5 and CUT Max.Vol. = 5.9.
The area in which it is located land is considered as one trademark in the framework of the locality. The location is mainly composed of commercial premises and industrial uses. The access to property is directly from D.N 13.


Detalii imobil Vanzare teren cu suprafata de 45.550 mp, Bld. Grivitei, Brasov.

Suprafata 45550 m2
Certificat urbanism DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

DEDEMAN

Constantin Fodor

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015

Vechime: 7 ani, 4 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 14 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 20
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..