VEZI Filmare cu drona!! Special,teren intravilan,Brasov,Sanpetru

Zona Central, Brasov vezi harta

372.400 €

Ultima actualizare: 12 Iulie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 604663

* campuri obligatorii

mision cumparator: 0%
ASCENDENT  IMOBILIARE
 propune spre vanzare o REPREZENTARE  EXCLUSIVA  materializata printr-un teren in intravilanul localitatii Sanpetru . ,,Pe un picior de plai , pe-o gura de rai" se prezinta in fata dumneavoastra o oportunitate speciala pentru dezvoltarea unui splendid si aparte cartier rezidential de vile.    Atestata documentar inca din anul 1240, localitatea Sanpetru este situata la poalele muntelui Lempes unde se afla si rezervatia naturala cu acelasi nume ce cuprinde o fauna si o flora bogata si diversificata..   Aflata intr-o expansiune urbanistica in ultimii ani, zona prezinta un interes sporit atat din partea persoanelor fizice cat si din partea dezvoltatorilor imobiliari.   In proximitatea loturilor de teren se afla in faza de finalizare un nou cartier de vile insiruite, precum si vile individuale finalizate sau in curs de finalizare.   Locatia deschide o priveliste deosebita catre dealul Lempes, muntele Tampa si muntii Piatra Craiului , departe de agitatia citadina a Brasovului si totusi la doar 5 km de Mall-ul Coresi si 8 km de centrul Brasovului..   Avem un total de 15 parcele de teren cu suprafete cuprinse intre 760 mp si 1000 mp, suprafata totala de 13300 mp, coeficientii urbanistici POT max = 35 %, CUT max = 0,6 si PUZ aprobat pentru P+E+M.
VEZI filmare cu drona :  https://www.youtube.com/watch?v=pB_8rCzdllY

Detalii,fotografii suplimentare si alte oferte similar exclusive:www.ascendentimobiliare.ro


Detalii imobil VEZI Filmare cu drona!! Special,teren intravilan,Brasov,Sanpetru

Suprafata 13300 m2
Canalizare canal
Apa DA
Energie electrica DA

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Reprezentare Exclusiva ASCENDENT IMOBILIARE

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Aprilie 2015

Vechime: 24 ani, 7 luni

ASCENDENT IMOBILIARE

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Noiembrie 2014
  • Vechime: 24 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: Hidromecanica, Garii, Centru, Grivitei, Caragiale, Florilor, Mihai Viteazul, Faget, Tractorul, Stupini, Bartolomeu, Brasov Vechi, Blumana, Primarie, Calea Poienii, Piata Sfatului, Prefectura, Prund, Schei, Temelia, Racadau, Astra, Metrom, Noua, Darste, Rulmentul, Piata Dacia, Moieciu, Ghimbav, Sanpetru, Harmanului, Vlahuta, Timisu de Jos, Dambul Morii, Avram Iancu - Cuza Voda, Aurel Vlaicu, 13 Decembrie, 15 Noiembrie, Avantgard, Calea Bucuresti, Cetatea, Drumul Poienii, Strada Lunga, Scriitorilor, Gemenii, Judetean, Warthe
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..