Teren constructii case

Zona Carierei, Brasov vezi harta

12.160 € (32,00 € / m2)

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 612719

* campuri obligatorii

Parcele pentru constructii case situate in intravilan, zona str. Cucului(in spate la unitatea militara) si se invecineaza cu zona cu arie protejata. Terenul se adreseaza celor care nu vor sa construiasca "maine", PUZ ul inca nu s a definitivat si utilitatile sunt la circa 500ml. Se pot vinde parcele incepind cu 380mp sau se poate dezmembra la cerere si o suprafata mai mare. Fiecare parcela va avea si cota din drumul de 7m latime. Accesul se face din str. Cucului, drum pietruit.


Detalii imobil Teren constructii case

Pret/m2 32,00 €
Comision 2%
Suprafata 380 m2
Carte funciara DA
Intabulare DA

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

La nici 5 minute de str. Lunga si Centrul Comercial Auchan locatia beneficiaza de liniste, un peisaj spectaculos completat de pozitia sudica

Bogdan Nanusi

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Noiembrie 2014

Vechime: 19 ani, 10 luni

Comision perceput: 2%

EcoCasa Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Noiembrie 2014
  • Vechime: 14 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..