Acest anunt nu mai este activ

Comision 0%! Teren 21,900mp Brasov zona Avantgarden, PUZ P+9E

Zona Bartolomeu, Brasov vezi harta

876.000 €

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 674242

* campuri obligatorii

Compania RE/MAX Central Brasov va propune in vederea achizitiei in sistem de reprezentare exclusiva cu comision 0% de la cumparator un teren situat in intravilanul mun Brasov, langa cartier Avantgarden in suprafata de 21900mp, avand un front stradal de 88m la str Institutului (strada asfaltata).
Terenul este amplasat in partea de nord-vest a municipiului Brasov, pe un culoar important de dezvoltare urbana a localitatii. Dezvoltarea acestei zone este sustinuta de amplasamentul viitorului aeroport Brasov – Ghimbav, situat in vecinatatea zonei studiate, in partea de nord-vest. In plus zona beneficiaza si de prezenta traseului ocolitoarei Brasovului, ocolitoare care va creste accesibilitatea zonei.
Destinatia terenului conform PUZ-ului(aprobat in 2011) este zona de locuinte si functiuni complementare P+7E pana la P+9 E, avand urmatorii indicatori urbanistici: POT= 40% si CUT de 3,5.
Curentul electric si gazul se afla la marginea terenului iar apa si canalizarea se afla momentan la app 200m.
Terenul se afla in imediata vecinatate a cartierului nou de blocuri Avantgarden 1, 2 si 3, Targul Auto Brasov, Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universitatii Transilvania Brasov, Incubatorul de afaceri Brasov si viitorul spital municipal de urgenta al mun Brasov.
Terenul beneficiaza de o vedere panoramica, de pe teren putandu-se admira masivul Tampa, Masivul Postavarul, muntii Bucegi, muntii Piatra Craiului si magura Codlei.
Pozitionarea terenului ii confera avantajele aproprierii de Centrul Brasovului (app 4,7km pana la Aro Palace) iar existenta centurii ocolitoare a Brasovului la 900m de teren ii asigura un acces facil catre toate zonele Brasovului si localitatile invecinate acestuia. Terenul se afla la doar 700m de intersectia DN1 (Bucuresti-Brasov-Sibiu-Oradea) cu DN73 (Brasov- Rasnov-Bran-Pitesti). Viitorul aeroport international Brasov- Ghimbav se afla la app 5 km de teren.
Pret: 40 EURO/mp


Detalii imobil Comision 0%! Teren 21,900mp Brasov zona Avantgarden, PUZ P+9E

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 21900 m2
Certificat urbanism DA
Intabulare DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Targul Auto, Avantgarden 3

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..