Teren pentru dezvoltare imobiliara, Strada Dimitrie Anghel, Brasov

Zona Bartolomeu, Brasov vezi harta

1.323.400 € + TVA

Ultima actualizare: 4 Iulie 2020

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 642424

* campuri obligatorii

RE/MAX Central propune la vanzare un teren ideal pentru a dezvolta un ansamblu rezidential, situat in Brasov, pe strada Dimitrie Anghel.Zona este una foarte linistita cu acces destul de facil catre toate punctele de inters ale orasului.Suprafata totala a terenului este de 3 hectare, cu deschidere la strada de 176 metri liniari si cu doua drumuri de acces din Calea Feldioarei avand latimea de 9 respectiv 7 metri. Pe teren se gasesc cateva constructii, imobile tehnice si doua hale industriale care pot fi demolate fara prea mari eforturi.Din punct de vedere urbanistic terenul se afla in zona M2 - SUBZONA MIXTA SITUATA IN AFARA LIMITELOR ZONEI PROTEJATE, cu clădiri având regim de construire continuu sau discontinuu si înăltimi maxime de pana la P+14-15 niveluri cu accente înalte.
POT maxim 30% cu posibilitatea extinderii pana la 60% pentru parter, mezanin si etajul 1.
CUT maxim 4,4Pentru acest teren exista si un certificat de urbanism care evident pentru atingerea coeficientilor urbanistici prezentati se solicita intocmirea unei documentatii PUZ.Pentru o informare amanuntita cu privire la aceasta proprietate va stam la dispozitie.


Detalii imobil Teren pentru dezvoltare imobiliara, Strada Dimitrie Anghel, Brasov

Suprafata 20360 m2
Certificat urbanism DA
Intabulare DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Constantin Fodor

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015

Vechime: 6 ani, 7 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 13 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 18
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..