Teren destinatie mixta comercial/industrial, Bartolomeu, Brasov

Zona Bartolomeu, Brasov vezi harta

1.989.576 € + TVA

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 642423

* campuri obligatorii

RE/MAX Central propune la vanzare un teren cu destinatie mixta, in suprafata de 3,7 ha, situat in zona comercial/industriala Bartolomeu, aflata in partea de vest a orasului Brasov, avand legatura facila catre DN1 si Soseaua Ocolitoare.Zona unde se afla proprietatea este una foarte activa, in ultimii ani s-au construit mai multe centre comerciale, spatii pentru showroom precum si alte functiuni. Printre celemai importante nume amintim: Eliana Mall, Auchan City, Altex, Superland, Brintex, etcTerenul se afla in intravilanul localitatii Brasov, folosinta actuala este de constructii industriale si edilitare, iar destinatia conform PUG este M3c- subzona mixta situata inafara zonei protejate, cu cladiri avand caracter continuu si discontinuu, dedicata exclusiv functiunilor comerciale care se desfasoara in constructii de mari dimensiuni: hypermarketuri, showroom-uri, depozitare, mall-uri, comert en-grossConform certificatului de urbanism coeficienti sunt urmatorii: POT 60 % si CUT 9 ( volumetric), iar obtinerea autorizatiei de constructie este conditionata de realizarea unei documentatii PUZ.Accesul la teren se poate face prin trei strazi; Din strada Bazaltului unde exista o deschidere de 280 metri liniari, din strada Caramidariei, front 70 metri liniari si din strada Carierei, front 60 metri liniari.Toate utilitatile sunt deja existente pe teren: apa/canal, energie electrica ( post trafo propriu ) gaze naturale, internet/telefonie. In zona exista si statii de mijloace de transport in comun.Exista posibilitatea si a parcelarii proprietatii in maxim trei loturi, dimensiune minima fiind de aproximativ 1ha.Recomandam proprietatea pentru construirea de spatii depozitare, showroom-uri, centru comercial.Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie.


Detalii imobil Teren destinatie mixta comercial/industrial, Bartolomeu, Brasov

Suprafata 36844 m2
Intabulare DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Eliana Mall, Auchan, Altex, Temad, Brintex, Superland, zona comerciala si industriala, hale etc.

Constantin Fodor

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015

Vechime: 5 ani, 10 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 12 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 16
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..