10.000 mp de teren intravilan, intro zona in plina dezvoltare, Brasov

Zona Bartolomeu, Brasov vezi harta

390.000 €

Ultima actualizare: 4 Iulie 2020

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 699271

* campuri obligatorii

Comision cumparator 0%
ASCENDENT IMOBILIARE
propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un teren intravilan, situat in Brasov zona Bartolomeu.Proprietatea se desfasoara pe o suprafata de 10000 mp, bucurandu-se de o forma avantajoasa.Un alt atuu al terenului il constitue faptul ca se afla intr-o zona in plina expansiune, cu interes pentru cei ce urmaresc tendinta pietii imobiliare. Se recomanda pentru constructii rezidente, ansambluri rezidentiale, investitie imobiliara, etc.Terenul, pentru cei interesati de proiect rezidential, beneficiaza de PUZ aprobat .
Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare in regim exclusiv:www.ascendetimobiliare.ro


Detalii imobil 10.000 mp de teren intravilan, intro zona in plina dezvoltare, Brasov

Suprafata 10000 m2

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Reprezentare Exclusiva ASCENDENT IMOBILIARE

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Aprilie 2015

Vechime: 25 ani, 7 luni

ASCENDENT IMOBILIARE

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Noiembrie 2014
  • Vechime: 25 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: Hidromecanica, Garii, Centru, Grivitei, Caragiale, Florilor, Mihai Viteazul, Faget, Tractorul, Stupini, Bartolomeu, Brasov Vechi, Blumana, Primarie, Calea Poienii, Piata Sfatului, Prefectura, Prund, Schei, Temelia, Racadau, Astra, Metrom, Noua, Darste, Rulmentul, Piata Dacia, Moieciu, Ghimbav, Sanpetru, Harmanului, Vlahuta, Timisu de Jos, Dambul Morii, Avram Iancu - Cuza Voda, Aurel Vlaicu, 13 Decembrie, 15 Noiembrie, Avantgard, Calea Bucuresti, Cetatea, Drumul Poienii, Strada Lunga, Scriitorilor, Gemenii, Judetean, Warthe
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..