Garsoniera la casa Str Lunga Memorandului

Zona Brasovul vechi, Brasov vezi harta

45.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Licarom Imobiliare propune spre vanzare garsoniera la casa in zona veche a Brasovului pe strada Lunga apropiere de Memorandului.Garsoniera este amenajata cu gust,dispune de toate dotarile necesare:gresie,faianta,parchet laminat,tamplarie termopan la usi si la ferestre,centrala termica,se afla intr-o curte cu inca 6 familii,curtea fiind linistita,aerisita si cu spatii verzi.garsoniera prin tot intregul ei inspira senzatia de liniste,se vinde complet mobilata si utilata,ira ca si spatii anexe are debara si beci.Pretul este 45000 euro negociabil .Relatii la telefon 0723985424 Liliana -Consultant imobiliar -DISTRIBUIE PE FACEBOOKLicarom Imobiliare propune spre vanzare garsoniera la casa in zona veche a Brasovului pe strada Lunga apropiere de Memorandului.Garsoniera este amenajata cu gust,dispune de toate dotarile necesare:gresie,faianta,parchet laminat,tamplarie termopan la usi si la ferestre,centrala termica,se afla intr-o curte cu inca 6 familii,curtea fiind linistita,aerisita si cu spatii verzi.garsoniera prin tot intregul ei inspira senzatia de liniste,se vinde complet mobilata si utilata,iar ca si spatii anexe are debara si beci.Pretul este 45000 euro negociabil .Relatii la telefon 0723985424 Liliana -Consultant Imobiliar

Detalii imobil Garsoniera la casa Str Lunga Memorandului

Comision 2% (negociabil)
Camere 1
Suprafata 37 m2
Etaj P
Camari, debarale, dressinguri 1
Stare proprietate buna
An constructie 1940
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Licarom Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare

Zone: toate zonele din Brasov

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Februarie 2015

Vechime: 12 ani, 5 luni

Comision perceput: 2%

Licarom Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Februarie 2015
  • Vechime: 12 ani, 5 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..