Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 4 camere

Zona Centru Civic, Brasov vezi harta

74.990 €

Rata credit de la 1,990 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589674

* campuri obligatorii

Saturn Imob va propune un Apartament de 4 camere la Vanzare , situat in zona Centrul Civic, reper Zizinului , intr-un imobil construit in anii 1986 , izolat termic la exterior , zona cu un puternic potential pentru investitie .
Apartamentul este confort 1 Decomandat, structura cadre de beton ,etaj 8 din 8, avand o suprafata utila de 95 mp ,cu o suprafata totala de 122 mp , vedere pe 2 laturi , cu acces facil catre toate zonele Brasovului .
Apartamentul descris este compus din : 4 camere din care : Living , 3 dormitoare, 1 bucatarie spatioasa cu un mic balconas , 2 grupuri sanitare, 2 balcoane inchise ( 1 balcon la living si 1 la dormitor ) , 2 boxe la subsolul blocului ,debara , 1 loc de parcare la bulevard ( locul de parcare este cesionat de la primarie si se plateste un abonament anual de cca 145 ron ) .
Apartamentul are ca si inbunatatiri : calorifere: aluminiu; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; parchet, gresie .
Apartamentul este insorit si luminos , priveliste deosebita / aerisita , spatios si comod ,un apartament in Centrul Brasovului , un camin cald si linistitor . Doresti sa ai acces imediat catre toate zonele Brasovului , vrei sa te relaxezi admirand privelistea de la inaltime , fara a fi deranjat de zgomotul traficului urban , vrei sa locuiesti cu familia sau vrei un apartament bun pentru investitie , suna , programeaza o vizionare si decide.
Noi suntem la dispozitia dumneavoastra , vizionarile si detaliile sunt gratuite , tu decizi daca este proprietatea pe care o cauti .
Imobilul este situat in apropiere de centre comerciale, statie RATB langa bloc , scoli, gradinita , la 2 minute de Centru Civic / Spitalul Judetean , etc..
Pretul acestei proprietati este de 75000 euro , pret in care este inclusa si mobila de bucatarie, boxele si locul de parcare


Detalii imobil apartament 4 camere

Comision 2%
Camere 4
Suprafata 95 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Terase, balcoane 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..