Hala si birouri, productie/depozitare Soseaua Cristianului, Brasov

Zona Exterior Vest, Brasov vezi harta

7.300 € / luna + TVA

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 660812

* campuri obligatorii

RE/MAX Central propune spre inchiriere o hala industriala pe Soseaua Cristianului drumul ce face legatura intre orasul Brasov si localitatea Cristian, undeva pe la jumatatea distantei intre cele doua localitati.Zona in care se afla imobilul este una de tip industrial, cu acces TIR fara restrictii, unde s-au construit in ultima perioada mai multe imobile de tip industrial care gazduiesc companii de renume.Hala industriala a fost construita in anul 2006, structura fiind metalica cu inchideri laterale din panouri de tip sandwich de 8 cm si acoperis de tabla si panouri prevazute cu luminatoare. Pardoseala este din beton armat ce suporta greutati de pana la 5 t /mp, este de tip elicopterizata. Hala beneficiaza si de zona de birouri si spatii administrative cu o suprafata totala de aproximativ 290 mp dispuse pe doua nivele, parter si etaj iar suprafata pentru productie/depozitare are 1170mp.Hala beneficiaza de toate utilitatile, curent electric de minim 50KVA, gaze naturale, apa si canal.Hala este in curs de reamenajare, urmand a se inlocuii toate inchiderile exterioare si acoperisul cu panouri de tip sandwich de 8 cm si iluminatoare, iar spatiul administrativ va fi reconstruit in totalitate. Va beneficia de doua usi de acces marfa si trei pietonale. La cerere in functie de specificatii se mai pot face diverse modificari sau imbunatatiri.Termenul de predare la cheie a halei impreuna cu zona de birouri administrative este de Ianuarie 2020..Pentru mai multe informatii si vizionari ne puteti contacta la numerele de telefon si adresele de e-mail afisate.

Detalii imobil

Incaperi 1
Suprafata 1460 m2
Structura P
Grupuri sanitare 2
Numar locuri de parcare 25
An constructie 2006

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

zona industriala, Volvo trucks, Quin Romania, Axxon Composites, Hutcinson, etc

Raporteaza problema

Florin Ciche

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Iulie 2016

Vechime: 4 ani, 12 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 12 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 19
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Anunturi imobiliare asemanatoare Hala si birouri, productie/depozitare Soseaua Cristianului, Brasov:

Hala si birouri, productie/depozitare Soseaua Cristianului, Brasov
Hala si birouri, productie/depozitare Soseaua Cristianului, Brasov
7.300 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..