Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere hala industriala

Zona Calea Bucuresti, Brasov vezi harta

9.000 € / luna (negociabil) + TVA

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 685995

* campuri obligatorii

RE/MAX Central va propune spre vanzare sau inchiriere o cladire multifunctionala situata la intrarea in Brasov, dinspre Predeal, cu deschidere la DN1.
Cladirea este una de tip showroom si spatiu service sau depozitare. Initial cladirea a fost construita si folosita pentru reprezentanta si service auto.
Terenul are o suprafata totala de 7920 mp, cu deschidere la DN1 de 49 metri liniari, platforma betonata in jurul cladirii, unde sunt create peste 90 locuri de parcare.
Imobilul a fost construit in perioada 2007/2008, fundatii si pardoseala din beton, structura cu stalpi si grinzi metalici, partea de showroom are fatada de tip cortina de sticla iar partea de service este inchisa cu panouri de tip sandwich de 8 cm grosime, acoperisul este din tabla, cu izolatie si membrana bituminoasa la exterior.
Cladirea este compusa si compartimentata dupa cum urmeaza:
Showroom-ul are 814 mp cu inaltime de 6,6 metri la cornisa si 8,5 metri la coama, aproximativ 670 mp parter si restul la etaj; parterul este de tip open space cu trei birouri, caserie si grup sanitar; la etaj sunt trei birouri, un open space cu vedere catre zona de jos, chicineta si loc de luat masa alaturi de grupuri sanitare.
Zona de service a fost gandita si compartimentata pentru functionarea unor reprezentante cu service auto complet, cu zona de mecanica, tinichigerie si vopsitorie. Exista incaperi gandite pentru magazie, birou , vestiare si grupuri sanitare cu dusuri pentru angajati, etc.
Suprafata totala a zonei de service depaseste 1000 mp iar inaltimea maxima la cornisa este de 5,5 metri iar la coama de 5,71 metri.
Spatiile interioare sunt realizate integral din pereti din gipscarton si tamplarie PVC cu geam termopan, partial pereti de sticla, pardoseli, gresie pentru zona de prezentare si beton in spatiul de service , parchet in birouri, etc.
Datorita tipului de constructie interioarele pot fi modelate in functie de specificul fiecarei activitati pe care viitorul utilizator le realizeaza.
Cladirea este conectata la toate utilitatile publice, apa/canal, energie electrica 100KW, gaze naturale, internet/telefonie.
Starea imobilului, tinand cont de gradul de uzura normala, se prezinta in conditii bune, evident noul beneficiar isi poate reamenaja proprietatea dupa nevoile si specificatiile necesare.
Din punct de vedere juridic proprietatea este tranzactionabila, fara restrictii.
Recomandam proprietatea atat pentru scopul pentru care a fost construita cat si pentru reconversia ei in magazin de prezentare cu spatiu de depozitare sau productie aferent, centru de evenimente, etc.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de e-mail afisate.

Detalii imobil

Incaperi 8
Suprafata 1850 m2
Structura P
Grupuri sanitare 4
Numar locuri de parcare 90
Numar terase 1
An constructie 2008

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

DN1 Calea Bucuresti iesire spre Predeal, Hotel Ramada, Showroom BMW, Peugeot, benzinarii OMV si MOL, etc

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..