Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Bran Brasov

118 m2, P+1, an constructie: 1994

110,000 € TVA inclus

Rata credit de la 2,555 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 5 camere Bran Brasov vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 1 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 2 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 3 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 4
vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 5 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 6 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 7 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 8 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 9 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 10 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 11 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 12 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 13 vanzare casa 5 camere Bran Brasov - image 14
Vezi toate fotografiile

Disponibil pentru mutare imediata.Imobilul este alimentat direct cu apa de la retea plus hidrofor dotat cu foltru pentru alimentare din put propriu.In spatele casei se gasesc doua magazii pentru lemne.Pentru cei interesati si de mobila pretul este negociabil.


Detalii imobil casa 5 camere Bran Brasov

Pret/m2 932 €
Camere 5
Strada Sohodol
Suprafata 118 m2
Structura P+1
Bai 2
Amprenta la sol 71m2
An renovare 2007
Material Lemn
Stare proprietate noua
An constructie 1994
Compartimentare decomandat
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta

Zona linistita cu o panorama deosebita.Ideal loc pentru o vacanta linistita.Imobilul este situat la 300 m de Vila Bran si 500m de drumul national.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-4397
Anuntul: Vanzare casa 5 camere Bran Brasov
Introdus la data de: 26 Iulie 2008
Verificat ultima data: 27 Mai 2011
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

 • 13.015 anunturi imobiliare de la particulari
 • 22.517 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..