Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Propietar vind apartament 2 camere

45 m2, 3/4, an constructie: 1975

55.000 €

Ultima actualizare: 10 August 2020
Rata credit de la 1,498 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propietar vind apartament 2 camere Uranus 45m etaj 3 din 4 la 50m de piata Astra centrala termica termopane interior exterior balcon inchis bucatarie cu debara si geam afara baie cu geam afara  gresie faisnta parchet fara blocuri in fata la 100 m de magazine farmacie parcuri gradinita scoli si statia Saturn sau Calea Bucuresti luminos insorit telefon 0724732721.  Fara mesaje direct cu propietarul

Detalii imobil Propietar vind apartament 2 camere

Camere 2
Strada Uranus
Suprafata 45 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..