Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Garsoniera la casa zona centrala

30 m2, Parter

220 € / luna

Ultima actualizare: 25 Iulie 2020

Închiriez garsoniera la casa, situata central, pe strada Sitei, complet mobilată si utilata, renovata actual, bucatarie noua, centrală noua, gresie, faianta, masina de spălat rufe, cabina dus cu hidromasaj, geamuri termopane, intrare separată in curte, libera.Exclus animale de companie.

Detalii imobil Garsoniera la casa zona centrala

Garantie 220 €
Camere 1
Strada Sitei
Suprafata 30 m2
Etaj Parter
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..