Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, vand apartament 3 camere, zona FlorilorGemenii, etaj 1

42 m2, 1/, an constructie: 1968

49.500 €

Ultima actualizare: 2 Iunie 2020
Rata credit de la 1,348 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament 3 camere in cartierul Florilor (Aleea Mimozei intersectie cu str. Salviei). Blocul este izolat termic, apartamentul are termopane QFort si costul de incalzire iarna nu depaseste 150 de lei.

Este alcatuit din 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie prevazuta cu geam pentru aerisire, 2 holuri, 1 debara.

Pozitionare excelenta Sud-Est, luminos si insorit, cu zona verde in jur.

Are loc de parcare platit.

Nu este la bulevardul principal, beneficiind de liniste, dar este la doar 3 minute de mers pe jos de statii de autobuz si magazine si banci (Mega Image, Profi, Saray, BT, Ing).

Detalii imobil Proprietar, vand apartament 3 camere, zona FlorilorGemenii, etaj 1

Camere 3
Strada Mimozei
Suprafata 42 m2
Etaj 1/
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..