Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2,5 camere Avantgarden 3 Brasov

67 m2, 2/5, an constructie: 2020

73.500 €

Ultima actualizare: 12 Februarie 2020
Rata credit de la 2,001 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare apartament de 2,5 camere in cartierul Avantgarden 3 Brasov, apartamentul este in stadiu de proiect avand ca termen de finalizare luna aprilie 2021, se regaseste in bloc de 5 etaje si doar 4 apartamente pe nivel.

Apartamentul se preda finalizat la cheie cu gresie, faianta, parchet alese de client, obiecte sanitare in baie, centrala proprie de apartament,geamuri termopane in 3 foi, video-interfon, izolatie cu vata bazaltica,constructie caramida, etc.
Balcon de 5,5 mp neinclus in mp ai apartamentului.

Dispune si de o boxa de beci inclusa

Detalii imobil Apartament 2,5 camere Avantgarden 3 Brasov

Camere 2
Strada pelicanului
Suprafata 67 m2
Etaj 2/5
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2020
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..