Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Direct proprietar, aptament 68.000 Euro, Brasov.

63 m2, 3/5, an constructie: 1968

68.000 €

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2019
Rata credit de la 1,851 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Apartament 3 camere confort 1, liber la vanzare, nemobilat, in bloc termoizolat de P + 4E + M.

Are centrala proprie de apartament, Tamplarie din Lemn startificat + geam termopan, pardoseala parchet mozaic din stejar vechi. Conductele vechi ale instalatiei sanitare au fost schimbate.

Apartament confort 1, insorit, luminos, compus din: bucatarie, camara, baie, living si 2 dormitoare, hol mare si 2 debarale. Are 1 balcon mare si o logie. tel. prpoprietar 0723 296881

Aproape de: piata, gara, centru, acces la mijloacele de transport. Are locuri de parcare si mult spatiu liber in jurul blocului

Detalii imobil Direct proprietar, aptament 68.000 Euro, Brasov.

Camere 3
Strada Aleea Lacramioarelor
Suprafata 63 m2
Etaj 3/5
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 3
Terase, balcoane 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..