Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vând apartament 3 camere decomandate

80 m2, p/4, an constructie: 1989

85.000 €

Ultima actualizare: 16 Martie 2019
Rata credit de la 2,314 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere decomandate, 2 bai , bucătarie, cămară, 2 holuri mari, 2 balcoane mari închise cu termopan, uscătorie comună la 3 familii de la parter, parcare auto, pe strada Nucului nr. 35,  structura mare, parter inalt cu vedere pe trei laturi spre trei grădini, centrala termică firma Bosch, este nouă ,cumpărată în 2019 cu garanție 5 ani . Apartamentul are și o alternativă de incălzire cu  sobă de teracoată (blocul fiind prevazut din proiectare cu coș de fum), sobă care poate fi tranasformată in șemineu. Apa caldă din apartament poate  fi incălzită atât cu centrala termică cât și electric cu ajutorul a două boilere electrice, comutarea de pe un sistem pe altul fiind facilă. Apartamentul are geamuri termopan, dușumea de lemn montată pe izolatie din folie și polistiren în 3 camere și pe balcoane, in rest parchet laminat. Cele  2 holuri sunt placate lambriuri din lemn. Sub apartament sunt 2 beciuri (incluse în contractul de vânzare-cumpărare), un beci este amenajat cu rafturi din pal melaminat și mobilier pentru depozitare alimente, pe jos este gresie, celălalt beci este dotat cu banc de lucru de lacătușerie, ambele având aerisire și lumină naturală. De asemenea în beci există chiuvetă cu apă caldă și rece racordată la sistemul de canalizare. Pentru consumatorii mai puternici sunt montate prize de curent electric individuale cu conductori din cupru având siguranțe automate individuale. 

Detalii imobil Vând apartament 3 camere decomandate

Camere 3
Strada Nucului
Suprafata 80 m2
Etaj p/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1989
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..