Vand apartament 63 mp Grivitei Onix renovat baie f. mare, dresing, bar

63 m2, 5/10, an constructie: 1978

69.300 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,887 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament in Brasov, Grivitei-Modern, zona buna, 63mp utili, an 1978, cf. 1, decomandat, curat, contorizat, centrala proprie, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, baie mare, dresing, balcon inchis, bar, accept credit, toate actele. Apartamentul este situat pe Bld. Grivitei, langa Onix, deasupra cinema Modern, renovat si modificat cu avize: baie f mare, dresing mare, bucatarie comuna cu balconul despartite de bar. Merita vazut. Exclus agentiile.

Detalii imobil Vand apartament 63 mp Grivitei Onix renovat baie f. mare, dresing, bar

Camere 2
Strada Bld. Grivitei
Suprafata 63 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..