Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa central

187 m2, D+P, an constructie: 1930

95.000 €

Ultima actualizare: 15 August 2018
Rata credit de la 2,515 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand corp de casa, compusa din demisol, parter, pod, toate utilitatile cu contorizare separat, beci de 20mp (5m x 4m) si loc de parcare in curte cu acces auto facil. Corpul de casa pe care il detin nu are ferestre la strada, doar la curte.Locatie: Brasov, str. Agriselor nr.7, vis-a-vis de gradinita nr.13. Curte comuna, in total doua corpuri de casa. Corpul de casa pe care il detin nu are ferestre la strada, doar la curte.Structura se prezinta astfel:Demisol in suprafata construita de 51.7mp (4.7m x 11m), este compus dintr-o camera mare cu baie de 25mp utili (6.8m x 3.65m) si o bucatarie mica de 2.4m x 1.75m, dar are tot ce ii trebuie pentru gatit (masa se serveste in camera mare). La bucatarie lasam mobila pe comanda, plita + cuptor incorporabile pe gaz + hota si chiuveta inox Blanco.
Parter in suprafata construita de 58.3mp (4.7m x 12.4m), este compus din doua camere de 4m x 4m semidecomandate si a doua baie de 1.5m x 3m.
Podul in suprafata construita de 58.3mp (4.7m x 12.4m). Accesul la parter si in continuare la pod se face pe niste scari zidite in spirala, care au doua ferestre de 1m x 1m. Datorita accesului facil podul se preteaza a se mansarda.Alte facilitati: reteaua de curent este refacuta de la zero, la fel si cea de apa si scurgere, centrala termica pe gaz producator Immergaz 32Kw (din 2007), casa este izolata exterior cu placi de polistiren de 10cm, usa metalica.

Detalii imobil Vand casa central

Camere 3
Strada Agriselor
Suprafata 187 m2
Structura D+P
Bai 2
Suprafata teren 180 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1930
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..