Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Cladire zona rezidentiala Parter + 1 Etaj + Mansarda + Pod

450 m2, p + 1 + m dublu, an constructie: 2000

200.000 €

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2018
Rata credit de la 5,297 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Cladirea este amplasata intr-o zona foarte buna pentru locuinte ( langa Alphaville si Lidl ). Momentan nu este compartimentata , fiind un proiect inceput si neterminat . Poate avea orice destinatie . Toate actele sunt in regula , este libera de orice sarcini si poate fi predata impreuna cu proiectul initial , in caz ca doriti sa faceti apartamente . Conform impartirii noastre se pot incadra 2 apartamente cu 2 camere si 3 duplexuri cu scara interioara . In curte , se pot amenaja locuri de parcare si spatiu verde . Suprafata totala a terenului este de 243 mp , din care construiti 141 mp . 3 dintre laturile cladirii se afla pe hotar .
Adresa este Str. Alexandru Papiu Ilarian , nr 7A

Detalii imobil Cladire zona rezidentiala Parter + 1 Etaj + Mansarda + Pod

Camere 10
Strada Alexandru Papiu Ilarian
Suprafata 450 m2
Structura p + 1 + m dublu
Bai 6
Suprafata teren 243 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2000
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..