Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apt. 2 camere, Confort 1, Decomandat, Îmbunătăiri, Bucătărie mo

60 m2, 3/4, an constructie: 1975

55.000 €

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2018
Rata credit de la 1,512 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul de 2 camere este confort 1 de tip decomandat, la etajul 3 din 4 – construit în 1975, cu o suprafață construită de 84,81 mp (suprafață utilă de 59,36 mp), inclusiv o boxă la subsolul blocului.

Apartamentul are la intrare ușă metalică. Acesta are ca finisări: gresie și faianță iar în camere parchet, zugrăvit în vopsea lavabilă, geamurile și balconul au tâmplărie PVC (termopan), este izolat termic exterior. Are contoare individuale de energie electrică, gaz, apă și este cablat în 3 încăperi la rețeaua de televiziune digitală prin cablu Digi TV. Dotări: centrală termică Buderus – aflată în garanție, bucătărie mobilată.

Tot ce aveți nevoie pentru viața de zi cu zi (de exemplu cumpărături sau petrecerea timpului liber) le aveți la maxim 5 minute de mers pe jos: mall-ul Coresi Shopping Resort, Lidl și alte magazine cu produse alimentare (și nealimentare) mai mici – unul chiar la scara blocului; piața agroalimentară Tractorul; o serie de unități bancare; parcul Tractorul; diverse unități medicale – spitale, policlinici, dispensare; unități de învățământ – grădinițe, școli, licee; biserici și nu în ultimul rând acces la multe mijloace de transport în comun spre toate direcțiile orașului iar gara CFR și Autogara nr. 1 sunt la 10 minute de mers pe jos.

Apartamentul se poate vinde atât prin credit bancar cât și cu numerar.

Acest apartament este liber la vânzare, adică vă puteți muta în el imediat.

Telefoane contact: Gabriel – 0724.212.005 sau Camelia – 0752.883.075 .

Detalii imobil Apt. 2 camere, Confort 1, Decomandat, Îmbunătăiri, Bucătărie mo

Camere 2
Strada Metalurgistilor
Suprafata 60 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..