Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Camera in gazda, Calea Bucuresti cu Zizinului. Optional, inca o camera

41 m2, 3/8

100 € / luna

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2017

- Proprietar, inchiriez camera in gazda in ap. de 3 camere, dec., et.3/8, lift, f. aproape de Centrul Civic, langa supermarket non-stop (Rapid) si statii de autobuz (5, 17, 31, 6, 22, 34).- Camera se inchiriaza mobilata. Ap. are centrala proprie si termopane; masina de spalat, aragaz, frigider; Internet, cablu TV, telefon fix.- Optional, inchiriez inca o camera mobilata in acelasi ap.- Exclus agentii.

Detalii imobil Camera in gazda, Calea Bucuresti cu Zizinului. Optional, inca o camera

Camere 1
Strada Calea Bucuresti
Suprafata 41 m2
Etaj 3/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..