Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament circular, 1010, bloc izolat, comision 0, partial mobilat

72 m2, 10/10, an constructie: 1977

59.900 €

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2017
Rata credit de la 1,585 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament circular, orientare spre vest, in bloc izolat termic si pluvial, centrala termica de imobil (costuri reduse la incalzire, apa calda instant datorita recircularii apei calde), finisaje superioare, cada cu hidromasaj, 2 aparate de aer conditionat, termopane cu sticla argintata, usa metalica, 2 balcoane inchise, boxa si loc de parcare chiar langa intrarea in bloc.
Se vinde partial mobilat/utilat.
Comision 0%.
Imobilul se afla la nr. 36A, Gradinita nr.11 "Casuta Bucuriei" se afla la nr. 33, chiar langa Cresa nr.5.

Detalii imobil Apartament circular, 1010, bloc izolat, comision 0, partial mobilat

Camere 3
Strada Tudor Vladimirescu
Suprafata 72 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..