Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriem spatiu comercial in Brasov, str. Traian nr. 105

98 m2, P+S/1

700 € / luna

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2017

Inchiriem spatiu comercial, situat in Brasov, str. Traian nr. 105, front 4 m la str. Traian (drum public asfaltat), zona Astra, intre Calea Bucuresti si B-dul Saturn, trafic auto mediu, Piata Astra, Liceul de Informatica si statii de mijloace de transport in comun la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

Cladirea a fost construita in 1970, partea care se inchiriaza se compune din parter si subsol. Parterul include doua camere, grup sanitar (chiuveta + toaleta) si hol, iar subsolul un beci necompartimentat.

Utilitati; apa, canalizare, curent si gaz. Sistem de incalzire: centrala termica pe gaz, cu radiatoare din otel. Geamuri si usi termopane, pardoseli de beton la subsol, mozaic la parter, placari de faianta in grupul sanitar.

Pret fara TVA, negociabil.

Detalii imobil Inchiriem spatiu comercial in Brasov, str. Traian nr. 105

Camere 2
Strada Traian
Suprafata 98 m2
Etaj P+S/1
Bai 1
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..