Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere cladirea Generali Str Harmanului Brasov

85 m2, 1/8, an constructie: 1990

79.000 €

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2017
Rata credit de la 2,091 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere In Basov etaj 1 din 8. Dormitoare vedere la strada+balcon(la un dormitor) vedere spre intersectia Strazilor Harmanului cu Vlahuta , bucatarie si sufragerie open space (balcon) situate cu vedere in spatele blocului spre Sala sporturilor. Decomandat mobilat utilat,vedere doua parti doua grupuri sanitare, doua balcoane .Locatia este foarte buna spatii largi si verzi in vecinatate Sala sporturilor, Gara Brasov ,Piata Dacia , OMV/ Rompertol la 5 -10 min mers pe jos,Aprovizionarea se face usor din apropiere.Mijloace de transport la 2-3 min distanta.Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie ,parchet masiv ,gresie ,faianta ,termopan , usa metalica.Nu are beci dar se poate folosi zona destinata ghenei de pe etaj ca spatiu pentru depozitare(nu a fost niciodata folosita pentru aruncarea gunoiului menajer) ,spatiul este folosit de comun acord de carte locatari blocului doar de proprietari apartamentului si este inchis . Parcare auto doua spatii de inchiriat de la primaria Brasov.

Detalii imobil Apartament 3 camere cladirea Generali Str Harmanului Brasov

Camere 3
Strada harmanului
Suprafata 85 m2
Etaj 1/8
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..