Apartament 3 camere

75 m2, 7/10, an constructie: 1974

63.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,663 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Compus din 3 camere, dintre care sufragerie mare (18,5 mp), bucatarie mare (9mp), 2 dormitoare (fiecare de 12,5 mp) ,1 baie (3.7mp), 2 balcoane tip logie, inchise in termopan (6 mp si 3,3mp), 2 holuri (6 ,4 mp si 2.2 mp), 1 dressing 3 mp), 1 beci (beci inalt), uscatorie (pe scara). Bloc termoizolat, etaj intermediar, structura circulara, parchet din lemn masiv, raschetat-2014, centrala proprie, geamuri termopane, usa metalica, zona de lucru a bucatariei mutata in balconul mic si spatiul ramas a fost transformat in loc de luat masa (9mp), holul principal a fost marit spre casa scarilor, Balconul camerei are podea de lemn (lacuit natur). Vecini buni, soare de dimineata pana la apus in toate camerele si in bucatarie, ferestrele nu sunt la strada (sunt spre spatele blocului unde este mereu liniste), vedere pe 2 laturi, parcare de bloc cu locuri disponibile. Legaturi transport in comun in toate directiile, gara la 1 km. Zona foarte buna. Suprafata totala utila: aprox.75 mp (inclusiv balcoane). Se vinde nemobilat.

Detalii imobil Apartament 3 camere

Camere 3
Strada Vlahuta
Suprafata 75 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..