Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez Apartament Bld garii, etajul 1, mobilat+ utilat

50 m2, 1/4

240 € / luna

Ultima actualizare: 21 Iunie 2017

Agentia imobiliara inchiriaza apartament Bld Garii, etajul 1, mobilat, utilat, avand urmatoarele dotari: incalzirea panouri radiante, instant pentru apa calda, usa metalica, bloc reabilitat termic, termopan, Pretabil familie , fiind aproape de mijloace de transport in comun, gradinita, piata, etc. Pentru detalii suplimentare si vizionare 0747361424 broker imobiliar Marius Nimat

Detalii imobil Inchiriez Apartament Bld garii, etajul 1, mobilat+ utilat

Plata in avans 1 luna
Garantie 240 €
Camere 2
Strada Bld Garii
Suprafata 50 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..