Acest anunt nu mai este activ

CENTRUL NOU - Zona Grivitei (Emil Racovita - Tebea)

82 m2, Parter/4, an constructie: 1986

59.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,543 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

CENTRUL NOU - Zona Grivitei (la intersectia str. Emil Racovita cu str. Tebea), particular, etaj P/4 (este un parter inalt), an de constructie 1986, confort I, decomandat, SU = 82 mp, 2 grupuri sanitare (cu geam la baia mare), vedere mixta (sufrageria si bucataria pe fata si 3 dormitoare pe spate), usa metalica, geamuri si usi interioare de termopan, centrala termica, sistem de alarma Paradox, gradina spate bloc, 1 boxa, pret NEGOCIABIL. 

Detalii imobil CENTRUL NOU - Zona Grivitei (Emil Racovita - Tebea)

Camere 4
Strada Tebea
Suprafata 82 m2
Etaj Parter/4
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..