Apartament la casa + gradina in zona ultracentrala

100 m2, Etaj 1, an constructie: 1975

68.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,851 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ocazie rara: proprietar, vand imobil in zona exclusivista, situata ultracentral, panorama superba.

Imobilul contine 1 apartament la casa, situat la etajul 1, compus din 2 camere, bucatarie, 2 bai, hol central finisat – cu semineu, 2 debarale, 2 balcoane deschise, extrem de generoase, cu vedere panoramica catre Cetatea Brasovului si Tampa, si un loc pentru garaj la parter.

Constructia este din caramda, finisata la exterior si in stadiul “la rosu” interior, putand fi amenajata si finisata dupa dorinta proprietarului. Toate pardoselile exterioare sunt placate cu mozaic venetian. Utilitati la poarta: electrica, apa, gaz, canalizare, CATV. Este realizata separatia pentru electricitate.

Terenul are 600 mp, in cota indiviza, fiind amenajat in terase cu pomi fructiferi. Casa are 2 apartamente, curte comuna si intrari separate. Acces auto foarte usor vara si iarna, o iesire direct in Calea Poienii.

Proprietatea are un amplasament unic, la 400 m de Calea Poienii si statiile de transport in comun (20 trasee RAT), avand in imediata apropiere magazine, Parcul Central, scoli, gradinite, farmacii. Piata Sfatului la 5 min. Strada doar pentru riverani, fara trafic auto, vecini de prima clasa.

Detalii imobil Apartament la casa + gradina in zona ultracentrala

Camere 3
Strada ..
Suprafata 100 m2
Structura Etaj 1
Bai 2
Suprafata teren 600 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1975
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..