Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare spatiu birouri 15 Noiembrie Brasov

2020 m2, P+3E, an constructie: 2000

620.000 € (negociabil)
306,93 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 20 Februarie 2015

Vand imobil in Brasov, zona centrala, 2.020 mp construiti distribuiti pe P+3E, toate utilitatile, lift, structura de rezistenta in cadre din beton armat, multiple posibilitati de recompartimentare si de schimbare a destinatiei, recomandat pentru apartamente, hotel, spatii birouri, clinica medicala, pret negociabil 307 euro/mp.

Detalii imobil

Pret/m2 306,93 €
Incaperi 40
Strada Dorobantilor
Suprafata 2020 m2
Structura P+3E
Grupuri sanitare 10
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 10
An constructie 2000

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Tribunalul Brasov, Directia Fiscala, IPJ Brasov, clinici medicale, birouri avocati, notari si executori judecatoresti, agentii bancare, locuinte. 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..