Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu Birouri

89 m2, P+2+M, an constructie: 1780

70.000 €
786,52 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2014

Proprietatea propusa spre achizitionare si inchiriere este situata in zona Centrul Istoric, in imediata apropiere a Pietei Sfatului. Aceasta este situata intr-o cladire istorica, restructurata, cu camere generoase, acces usor si o buna vizibilitate. Beneficiaza de finisaje de calitate.Proprietatea se preteaza pentru activitati cum ar fi: spatii birouri, cabinete avocatura, mediere, asigurari, sediu de firma.


Structura rezistenta: caramida
Nr incaperi: 2

Nr grupuri sanitare: 2
Suprafata construita: 72 mp
Suprafata curte: 220 mp
Utilitati: Centrala proprie, Acces Internet (Fibra optica), Contorizarea utilitatilor separata (Apa, Gaz, Electricitate).

Dotari imobile: Acces Securizat, Supraveghiere video, Curte cu acces auto, marfa, persoane.


Detalii imobil

Pret/m2 786,52 €
Incaperi 2
Strada Muresenilor, 16
Suprafata 89 m2
Structura P+2+M
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 1
Servicii supraveghere video
An constructie 1780
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, contor gaz, curent, curte, gaz, gradina, interfon, acces internet, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..