Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare spatiu birouri Zizinului Brasov

55 m2, P+8, an constructie: 1980

79.500 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2011

Spatiu de birou/Sediu firma/Spatiu comercial situat la parter [P+8], 3 camere, hol, sas, 1 baie, windfang, acces din casa scarii dar si direct din strada Zizinului. Spatiul are toate utilitatile fiind recent renovat cu materiale moderne, CT proprie, tamplarie PVC.

Spatiul beneficiaza de 1 loc de parcare.

Detalii imobil

Incaperi 3
Strada Zizinului
Suprafata 55 m2
Structura P+8
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 1
An constructie 1980
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, curent, gaz, interfon, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Spatiul se afla foarte aproape de statia de autobuz. 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..