Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Est Braila

120 m2, P, an constructie: 2008

43.000 €

Ultima actualizare: 8 Martie 2020
Rata credit de la 1,183 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa constructie 2008, boltari, 5 camere, 2 bai, 3 bucatarii, wc serviciu, compartimentata cf 1, gresie, faianta, parchet, izolata termic complet, tamplarie exterior termopan, toate utilitatile, anexe depozitare, locuri de parcare, posibilitate extindere cu mansarda, teracota, posibilitate imediata gaze, pretabila 2-3 familii, suprafata construita/teren – 120 mp/180 mp, proprietar, acte in regula, zona Sos.Ramnicu Sarat(TUG).
EXCLUS AGENTII IMOBILIARE/INTERMEDIARI.
Pret: 205000 ron negociabil.
0768591767

Detalii imobil casa 5 camere Est Braila

Camere 5
Strada Cazasului
Suprafata 120 m2
Structura P
Bai 2
Suprafata teren 168 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..