Acest anunt nu mai este activ

Vanzare cota 12-imobil Braila

84 m2, p, an constructie: 1989

15.200 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 402 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare cota de ½ din imobil situat in Loc. Braila, str. Pictor Theodor Aman, nr.42, imobilul este construit inaintea anului 1989, pe structura cu fundatii din beton, inchideri din zidarie, plansee din beton, regim de inaltime Perter, amplasat pe un teren in suprafata totala de 182mp.

Imobilul este compus din: teren in suprafata totala de 182mp; C1-destinatia de locuinta(suprafata construita=27mp); C2-destinatia de locuinta (suprafata construita=48mp); C3-magazie (suprafata construita=9mp); C4-anexa (suprafata construita=11mp); C5-anexa (suprafata construita=2mp). Beneficiaza de urmatoarele suprafete: suprafata construita la sol=97mp, suprafata utila=81mp

Finisajele interioare si exterioare sunt de calitate buna, acesta beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tamplaria exterioara este din PVC cu  geam termopan.

Utilitati edilitare: retea urbana de energie electrica, apa, gaze, canalizare.

Pret cota de ½: 52.959,00 ron

Detalii imobil Vanzare cota 12-imobil Braila

Camere 1
Strada str. Pictor Theodor Aman
Suprafata 84 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 182 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1989
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..