Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa P+1,zona Islaz

160 m2, P+1, an constructie: 2004

55.000 €

Ultima actualizare: 6 Iunie 2017
Rata credit de la 1,454 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa P+1,zona Islaz,S-200mp,D-9ml,Parter - 2 camere,baie,bucatarie,2 holuri,2 intrari,Etaj- dormitor matrimonial cu baie proprie,bucatarie mare,sufragerie,2 holuri,constructie din cadre cu pereti din caramida porotherm,acoperita cu tabla,termoizolatie exterioara,tamplarie exterioara PVC cu geam termopan si lemn,centrala termica,unitate AC,scara interioara,curte in spate,acte la zi,libera.Se accepta si schimb cu apartament + diferenta.Pret neg.

Detalii imobil Casa P+1,zona Islaz

Camere 4
Strada Islaz
Suprafata 160 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 200 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2004
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Braila
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..