Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 4 camere Viziru 3 Braila

115 m2, 8/10, an constructie: 1977

40.000 €

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2014
Rata credit de la 1,090 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament situat in Viziru III, Bloc D.4, scara1, etaj 8, apartament nr 36, cu : camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie,, camara, baie, vestibul, WC supl., doua balcoane, izolat la interior in dormitorul mare, un dormitor mic, si la balcoane. Termopane la bucatarie, la un dormitor si la baie. Gresii si flise la bucatarie , baie si WC supl. Centrala perfect functionala. Fara igrasie , curat si aerisit. Proprietar unic. Parcare direct in fata blocului cu vedere. Acces rapid la mijloace de transport . Linga zona de recreere Parc Monument.

Detalii imobil apartament 4 camere Viziru 3 Braila

Pret/m2 347,83 €
Camere 4
Strada Aleea Cocorilor 16
Suprafata 115 m2
Etaj 8/10
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Foarte aproape de Parcul Monument, Billa Buzaului, XXL Bariera. Spitale de Urgenta si Baza sportiva Pescarusul.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..