Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu pentru birouri, cabinete (medicale, avocatura, redactii, agenti

45 m2, P, an constructie: 2012

200 € / luna
4,44 € / m2

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2014

Inchiriez spatiu pentru birouri, cabinete(medicale, avocatura), asociatii, agentie de voiaj, redactie ziar, situat pe str. Marasti, nr. 13, cu o suprafata de 45 mp, constructie noua, gresie, faianta, grup sanitar, oficiu, AC, termopan, centrala proprie, contorizare separata energie electrica. Totul este nou, merita vazut!

Detalii imobil

Pret/m2 4,44 € / luna
Incaperi 1
Strada Marasti
Suprafata 45 m2
Structura P
Grupuri sanitare 1
Numar sali de meeting 1
An constructie 2012
Clasa birouri A
Facilitati/dotari apa, canalizare, climatizare, contor gaz, curent, gaz, acces internet, senzor de fum, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imprejurimi: Cal. Calarasilor, Restaurant Antic, Camera de Comert si Industrie, Faleza Braila.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..